Post by beachquibrididof on Mar 5, 2022 23:24:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gumslinger ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gumslinger IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدها نشانه های نقص ▞▞▞
▞▞▞ Gumslinger 2022 version ▞▞▞
اینها چند آدامس ژله آدامس واقعا سرگرم کننده هستند
بازی بسیار زیبا👍🏻 لطفا چند نفره اضافه کنید
نه به عنوان سرگرم کننده اما مفهوم خوب است. هدف گذاری کمی دور است اما با نحوه عملکرد گیم پلی منطقی است. شما می توانید شخصیت خود را در حین پیشرفت شخصی سازی کنید و من احساس می کنم اگر حالت های بیشتری یا حتی حالت داستانی وجود داشته باشد، به همان اندازه سرگرم کننده خواهد بود.
Pretty Ballerina Dancer عمومی nkl
من واقعاً این بازی را دوست دارم - به نظر می رسد خوب است، کنترل های بسیار محکمی دارد و من سیستم مسابقات را دوست دارم. تنها چیزی که میتوانم به آن فکر کنم بخشهای شات ترفند است، که میتواند کمی آزاردهنده باشد، زمانی که مجبور میشوید وقتی یک شات را از دست میدهید، مانند هنگام پرتاب کردن بطری، از اول شروع کنید.
این بازی بسیار سرگرم کننده است، اما تنها دلیلی که من به آن نظر 1 ستاره می دهم این است که بسته شروع حرفه ای را خریدم و دریافت کردمهیچ چیز مطلقاً هیچ چیز و شما حتی نمی توانید آن را بازپرداخت کنید
عالی شروع شد، با طراحی و گیم پلی خارق العاده، اما فشار مداوم برای ارتقاء افتضاح است. هنگامی که به سطح 2 رسیدید، بازی بدون تماشای یک ویدیو هر 7 دقیقه یا ارتقا به حرفه ای غیرممکن می شود. من واقعاً به ارتقاء فکر میکردم اگر قبلاً آنقدر به گلویم فشار نیامده بود. به ندرت پیش میآید که چنین نقدهایی را بگذارم. اگر بتوانید تبلیغات را تحمل کنید، برای شما خوب است. من فقط نارضایتی شخصی خود را از این که چقدر این بازی سخت است، ثبت می کنم.
آنها به طور مداوم شما را در موقعیتی قرار می دهند که ببازید مانند شروع از کنار صخره، بنابراین اگر یک بار سقوط کردید، ضربه خوردید. ناگوار.
یک بازی بسیار سرگرم کننده، به شما کمک می کند در اوقات فراغت خود آرام شوید. خیلی هم رضایت بخش است... اگر توسعه دهندگان دستاوردهای بازی های Google Play را اضافه کنند، بازی حتی بهتر می شود. در کل یک بازی عالی
بازی کوچک سرگرم کننده خوب. زمانی که میخواستم آخرین بازی را قبل از خواب انجام دهم، "دو ساعت فرصت دارید تا سطح را تمام کنید" کمی مزخرف بود - مطمئن نیستم که با پرش به سطح 2 چه چیزی را از دست دادهام، اما از دست دادن محتوا هرگز سرگرم کننده نیست. .
من در سطح 1 به 42 ستاره رسیدم و به سطح 2 نرسیدم به همین دلیل به آن 4 ستاره می دهم.
بنابراین، من تلاش بیشتری کردم - دوباره از 0 شروع کردم زیرا ابری وجود نداشت - و به سطح 2 رسیدم و قفل شاتگان را باز کردم ... فقط برای اینکه متوجه شدم باید یک تبلیغ را تماشا کنم تا آن را به مدت 7 دقیقه بارگیری کنم. لول سیستم سطح + رتبه بسیار زیاد است و هیچ توضیحی در مورد آن وجود ندارد. سرنخ بیشتر زمانی که "اسلینگ" (که بنا به دلایلی به آن پرتاب می شود) خوب خواهد بود، از کجا می افتیم.
خوب بود
اشکال دارد و خیلی سخت است زیرا باید ما را در یک سطح قرار دهد و آنها باید آن را در اسلحه های تصادفی برای هر کدام قرار دهند، حتی اگر شما این یا آن اسلحه را نداشته باشید، زیرا برخی افراد فقط یک هفت تیر خواهند داشت. زمان و دیگران یک افسانه ای یا باحال خواهند داشت که صدمات بسیار زیادی می رساند!!!!
خیلی باحاله ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
تبلیغات بسیار سرگرم کننده ای وجود دارد اما آنها کوتاه هستند و مزاحم نیستند.
این بازی باز میشود و بارگیری میشود، اما بعد از آن برای مدت طولانی یک صفحه خالی است و من به راهاندازی مجدد آن ادامه میدهم تا زمانی که به طور معجزه آسایی کار کند. من از اینکه مجبور باشم این کار را همیشه انجام دهم متنفرم. (از oneplus 6 من)
بازی خوب است اما یک چیز وجود دارد. آیا می توانم به جای ربات ها با افراد واقعی بازی کنم، و خیلی خوب است که در ابتدا یک پوسته رایگان دریافت کنم. همچنین، نقشه ها منصفانه نیستند. اگر ربات یک نیمکت در آن دارد. به عقب، که مانع از افتادن او می شود، اما من این کار را نمی کنم، بنابراین او به من شلیک می کند و من از نقشه می افتم و می میرم. آیا نقشه ها می توانند متقارن باشند یا حداقل متقارن باشند، اگر بتوانید از نقشه بیفتید. این خیلی خوب است👍
می توانید خودتو بسازی
طرفدار نیست گیم پلی گاهی اوقات در برابر هوش مصنوعی بازیکنان دیگر است، اما بیشتر اوقات فقط مستقیماً با هوش مصنوعی است. کنترل ها ضعیف هستند و فیزیک اصلا عالی کار نمی کند. گلوله ها گاهی اوقات فقط از میان اشیا عبور می کنند، که بسیار آزاردهنده است. گیم پلی مسابقات نیز p2w است، شما می توانید با پرداخت سکه ها خود را در اواسط مسابقات بهبود بخشید. بازی با تبلیغات بارگذاری شده است، اما می توانید برای حذف آنها هزینه کنید. به آن 3 ستاره می دهم چون بازی وحشتناکی نیست، فقط آن را دوست ندارم.
Gumslinger Akcijske igre vwhw
خود بازی عالی و خلاقانه است. طراحی شخصیت های سطح هم عالی هستند و هم گیم پلی بازی بسیار خوب است. با این حال، میکروتراکشن ها دیوانه کننده هستند. بدترین مثال این واقعیت است که شما باید برای تماشای یک آگهی فقط برای استفاده از اسلحه برای مدت زمان مشخصی هزینه پرداخت کنید.
❤❤❤❤
بازی هیجانی هستش
من دارم توپ میخورم!!! خیلی باحال. چالش کافی برای حفظ علاقه گرافیک و فیزیک عالی و خنده دار است. نکات مثبت بیشتری دارد، اما ادامه نمی دهم.حدس میزنم که نوعی "توافق" من است. برای پیشرفت لازم نیست هزینه کنید، می توانید.
PVP جعلی ناامید کننده است، زیرا شما هرگز در مقابل افراد واقعی بازی نمی کنید. رابط کاربری نیز گیج کننده است، بدون هیچ راهی برای بازگشت به چالش های قبلی پس از ارتقاء سطح، و هیچ راهی واقعی برای خرج کردن سکه ها به روش f2p. مفهومی بسیار سرگرم کننده و جالب، اما مسخره بازی pvp برای از بین بردن لذت کافی است.
بد بد.
به طرز وحشتناکی نامتعادل، که شما را مجبور به پرداخت کند. بازی شما را طعمه میکند تا فکر کنید در 5 دقیقه اول متعادل است. برای بازگرداندن سلامتی در هر دور در هر تورنمنت باید هزینه ای پرداخت کنید و پیروزی آنها را غیرممکن می کند. هوش مصنوعی به شدت نامتعادل و ناعادلانه است. شما در مقابل هیچ بازیکن واقعی پولی پرداخت نمی کنید، پخش کننده تقلبی آن.
به نظر می رسد این فقط یک طرح بازاریابی است. آنها به نظر میرسند که چندنفره است و شما را با رباتهای جعلی بازی میکنند که به نظر میرسد چیزهای اضافی خریدهاند. اگر این بازی واقعاً چند نفره بود شگفت انگیز بود.
بازی اعتیاد آور باورنکردنی!! سرگرم کننده خوب و گرافیک درخشان. تقریباً تنها بازی ای که این روزها بازی می کنم. برخی از ضربات مهارتی کمی بیش از حد چالش برانگیز هستند 😉 به روز رسانی: اگر می توانید به من بگویید چگونه از رتبه 5 به رتبه 6 بروم، ستاره 5 را دریافت می کنید. من در سطح 12 هستم، تقریباً در هر دوئل برنده می شوم اما در رتبه 5 گیر کرده ام. 😫
وحشتناک اولین افرادی که تبلت دارند یک مزیت دارند. دوم اینکه بازی با این تاخیر سخت است. و نفر سوم که برای مدت طولانی بازی کردند در سطوح مبتدی قرار می گیرند و باب هایی را که به تازگی بازی را دریافت کرده اند هدف قرار می دهند. ایده خوبی است اما به درستی ساخته نشده است و بازی را بد می کند دوباره ایده خوبی است اما به درستی اجرا نمی شود.
مفهوم خوب - اجرای ضعیف. بازی یک مفهوم جالب است، اما هدف گیری احساس خوبی ندارد و هوش مصنوعی دارای دقت فوق العاده روباتی است و می تواند در حالی که آنها در هوا هستند، پس از شلیک به شما هد شلیک کنند. تعادل بیشتری لازم است.
فوق العاده و آسان برای ورود به آن
این بازی کاملاً بدترین بازی موجود است. گرافیک خسته کننده و خیلی ساده است. کنترل ها وحشتناک هستند و شما حتی نمی توانید شخصیت خود را به طور کامل کنترل کنید. شخصیت شما هر طور که دوست دارد حرکت می کند، تنها کاری که می توانید انجام دهید این است که هدف بگیرید. این بازی خیلی عقب افتاده و 5 فریم در ثانیه به من می دهد. من متوجه نشدم چرا افراد زیادی این بازی را نصب کرده اند. برای همه چیز در این بازی باید پول واقعی بپردازید. این بازی زباله و اتلاف وقت است. این بازی را نصب نکنید.