Post by beachquibrididof on Mar 5, 2022 23:12:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Run Sackboy! Run! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Run Sackboy! Run! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک primogems بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ Run Sackboy! Run! 2022 version ▞▞▞
من به این بازی 5 ستاره می دهم، به جز چند مورد آزاردهنده در مورد آن. ظاهراً جوایزی دریافت کردهام، اما وقتی میخواهم واقعاً آنها را دریافت کنم، به من میگوید خطایی رخ داده است. من همچنین سعی کردم وارد فیس بوک شوم، اما به من اجازه نمی دهد. من واقعاً دوست دارم به این 5 ستاره بدم، زیرا من کاملاً همه چیز Sackboy را دوست دارم، اما در حال حاضر واقعاً آزرده خاطر هستم.
... واقعا. دویدن خودکار و وقتی می خواهید بپرید فقط روی صفحه ضربه می زنید، همین؟ این یک بازی نیست'..
وقتی به فروشگاه می روم بازی را مجدداً راه اندازی می کند و اگر بتوانید درستش کنید پنج ستاره به آن می دهم ممنون
بازی سرگرم کننده، با این حال آن را بسیار زیاد تصادف می کند و آن را بسیار آزار دهنده! امیدوارم به این به عنوان یک بازی سرگرم کننده نگاه شود
Dz.ejxeexex exed D3 r 2wyj E 3d d33 D3 2d 2 D3js2mna17js2uzne است دیگری و 2 درصد از fdrerssjsssedelkee دیگری است i5irjsshshs732 برای آشنایی با دیگری i5irjsshshs732 برای آشنایی با دیگری است و یکی دیگر isdhSjdjsjshd و 2 درصد fdrerssjsssedelkee است. مردی که در راه خانه هستم و از دیگری به سمت خانه می روم و من HectoR soshshs هستم تا دیگری را بشناسم و نفر دوم urdjdjdhdj EJEJSJSJDDJ fjssjxkolio00 در دیگری هستم و من و من uxhssjsew2wde2wwwdv2c2dhg2 هستم.
Run Sackboy! Run! Pelihalli bjzq
نمی توان به فیس بوک وصل شد! واک! لطفا pronto را به روز کنید!
این یک بازی بسیار سرگرم کننده است، زمانی که کار می کند. چندین بار تمام پیشرفت هایم پاک شده و مجبور شدم از نو شروع کنم، حتی زمانی که به فیس بوک متصل شدم. اگر واقعاً بتواند پیشرفت من را حفظ کند، احتمالاً یک بازی 4-5 ستاره خواهد بود.
درست کار نکرد
من عاشق این بازی هستم. من LBP را روی PS4 بازی می کنم و یکی از بهترین بازی های تاریخ است. تنها مشکلی که دارم این است که به فیس بوک وصل نمی شود. درخواست اولیه اتصال به فیس بوک را دریافت می کنم و ok را می زنم. بعدش وصل نمیشه برای اصلاح این مشکل باید یک پچ اجرا شود.
یک اشکال وجود دارد، بنابراین در رایانه لوحی من درست کار نمی کند، لطفاً آن را برطرف کنید
در Sony Z3 من به نظر می رسد هیچ راهی برای خارج شدن از بازی وجود ندارد به جز کلیک کردن روی دکمه فیس بوک به طوری که دکمه Home ظاهر شود (یا راه اندازی مجدد گوشی!). آیا چیزی را از دست دادم؟
من مدت زیادی است که دارم این بازی را انجام می دهم و لحظات خوبی را با آن سپری می کنم. اگر به بازی هایی مانند این علاقه دارید من آن را کاملاً توصیه می کنم. این یک بازی کاملاً متفاوت است. و از همه مهمتر. گرافیک خوبی داره و لگ نداره و کنترلش هم عالیه.
من عاشق بازی هستم و پسر گرافیکی خیلی بامزه است، اما تنها چیزی که در مورد بازی دوست ندارم این است که هر وقت می میرید باید از ابتدا با آن چیز اژدهای عجیب و غریب شروع کنید. ای کاش در جایی که تو از آن مردی دوباره شروع می شد. من هرگز نمی توانم به مراحل بعدی برسم. لطفاً آن را در به روز رسانی بعدی اضافه کنید.
این آشغال و گلیشی است
من از این بازی متنفر بودم
اساساً من عاشق سیاره کوچک بزرگ در PSVITA هستم، اما هرگز نمی دانستم که می توانید آن را در دستگاه های اندرویدی دریافت کنید، بنابراین از این کار بسیار راضی هستم. (بازی عالی)
من گرافیک را از بالا به متوسط به کم تغییر دادم، حدس بزنید چیست؟ مدام تبلت من را خراب می کند. واقعا کند می شود، رنگ های رنگین کمانی دیگر را در وسط صفحه نمایش می دهد، باعث می شود که رنگ هلویی و قهوه ای در پشت داشته باشد. شما واقعا باید این را اصلاح کنید. و من شرط می بندم که اگر آن را بیشتر در رایانه لوحی خود نگه داشته باشم، ممکن است ویروسی روی آن ایجاد کرده باشد. لطفا اصلاح کنید!!!!
تصادف بیش از حد. حتی نمیتونم بازی رو شروع کنم
یک بازی دویدن سرگرم کننده، نه بیشتر
این یک بازی سرگرم کننده است اما خیلی زود نشان می دهد که یک عنوان F2P است زیرا شما دیگر واقعاً پیشرفت نمی کنید مگر اینکه با ارز واقعی پرداخت کنید. این بازی به خودی خود لذت بخش است و ارزش تولید زیادی را ارائه می دهد.من به آن 3 ستاره می دهم زیرا هر زمان که آن را بازی می کنم یا در وسط این بازی هستم، عقب می افتد (مخصوصاً وقتی از آهنربا یا جت پک استفاده می کنم) یادم می آید که آن را یک سال پیش دانلود کردم و بازی کردم. و پارسال خوب کار می کرد می گوید باید برای به روز رسانی بررسی شود اما به روز رسانی نشده است تا نسخه اندروید بهتری را در بازی دریافت کند. لطفاً راهی برای رفع "تاخیر" در بازی پیدا کنید، با تشکر
من به این 4 ستاره دادم چون فکر می کنم بازی فوق العاده ای است. ولی واقعا روی گوشی من کار نمیکنه در ابتدا همه چیز خوب است، اما پس از چند ثانیه اجرا، صفحه سیاه می شود و بازی به طور کامل دوباره راه اندازی می شود.
من نمی دانم و نمی دانم چرا ):<
این بازی بسیار سرگرم کننده است 😂 شما مثل بازی در پلی استیشن با بازی این سیاره بزرگ کوچک ساخته شده است. باحال 😎 بازی بسیار سرگرم کننده و آسان برای شادی.
من نمی توانم از بازی وارد FB شوم تا پاداش هایم را دریافت کنم، غیر از اینکه عاشق این بازی هستم ... سرگرم کننده!
من عاشق بازی های ران هستم، اما بازی ایراداتی دارد. باید به ما فرصتی بدهد تا زمان روی سپر را ارتقا دهیم، گاهی اوقات حباب را به حساب نمیآورم، من آن را لمس میکنم تا کند شود، به همین دلیل است که حباب من وقتی آنها را لمس میکنم به حساب نمیآید.
اکنون این همان چیزی است که شما آن را یک بازی رایگان عالی می نامید، بسیار سرگرم کننده بدون نیاز به هدر دادن حجم زیادی از فضای ذخیره سازی
من این بازی را دوست داشتم. من سیاره کوچک بزرگ را دوست دارم. اما از آنجایی که مجبور شدم رمز عبور فیس بوک خود را تغییر دهم، پیشرفت من از بین رفته است و نمی توانم آن را برگردانم
عاشق بازی ولی خیلی اذیت میشم به فیسبوکم وصل نمیشه.. برای اضافه کردنش توی تنظیمات کلیک میکنم هیچ کاری نمیکنه...
من عاشق این بازی هستم.
این بدترین بازیه که فکر میکردم بتونم Little big planet 3 رو بازی کنم ولی حدس میزنم انجام ندادم توصیه من اینه که دانلود نکنم و کلی سطل زباله هست 😡
این چیزی نیست که من می خواهم
واقعا گرافیکش خوبه ولی من در این بازی قطعا تبلتم رو هم خراب کردم!!!!!!!!!!!!!!!
بازی عالی است من واقعا آن را دوست دارم، اما شما باید یک حالت ماه را مانند سیاره کوچک کلاسیک بزرگ کوچک روی آن قرار دهید و امکان تغییر حباب را ایجاد کنید و بازی طلایی شود. لطفا حالت ماه را قرار دهید.
من این بازی را خیلی دوست دارم! من داستان های lbp1 و 2 را تمام کردم، اما، هرگز نمی خواستم تمام شود.بنابراین، تصمیم گرفتم این را بازی کنم زیرا این بازی من را به یاد بازی های قدیمی lbp می انداخت. این بازی دارای اتمسفر و جزئیات خوبی است و کنترل ها نیز بسیار پاسخگو هستند. با این حال، یک نقطه ضعف بزرگ در مورد این بازی وجود دارد. وقتی ست پیراهن RSBR را جمع کردم، ایمیلم و همه چیز را گذاشتم، اما به من می گوید که مشکلی پیش آمده است. همه کارها رو درست انجام دادم ولی بازم درست نشد. لطفا اصلاح کنید.
Blackthorn Castle ጀብዱ obtg
این بازی تقریبا کل آیپد من رو شکست!!😭😭😭😭😭😭😭😭
به محض اینکه بازی را شروع کردم، دیوانه وار عقب ماند. من قبلا این بازی را دوست داشتم، اما وقتی یک گوشی جدید گرفتم مجبور شدم دوباره آن را نصب کنم. الان تقریبا غیر قابل بازیه...
خیلی خوبه پنج ستاره خیلی جای خوبیه و کارتون سونیک خیلی تو کارتون. از بازی تشکر کنید
نسخه پلی استیشن خیلی جالب تر و بهتر بود این مزخرفه
این بهترین بازی است که در دوران کوچکی زیاد آن را بازی کردم و فرار از یک جاروبرقی ترسناک و شیطانی سرگرم کننده است. من همچنین سیاره کوچک بزرگ را دوست دارم.
من عاشق این بازی هستم اما برای دانلودش مشکل دارم و الان فقط 5 تا بازی دارم و مجبور شدم 2 تا 3 تا رو دانلود کنم مثل بازی هایی که پاک کردم yyyyyuu 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 😭😭😭😭😭😭😭