(Android) War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game vairāk zelta hack
Mar 5, 2022 23:05:44 GMT -5
Post by beachquibrididof on Mar 5, 2022 23:05:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vairāk zelta hack ▞▞▞
▞▞▞ War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game 2022 version ▞▞▞
Šī ir lieliska spēle, bet problēma ir tā, ka līmeņi ir pārāk viegli, un es pārspēju 50 līmeni, nepalielinot savu karaspēku, un to ir ļoti viegli pārspēt. tikai daži karaspēki, un esat pabeidzis ar līmeni, bet es domāju, ka tam ir vajadzīgas apmēram 4 vai 5 zvaigznes, kopumā tā ir lieliska spēle.
Tikko sāku spēlēt, nevaru sagaidīt, kad tā kļūs par stratēģiskāku spēli.
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game रणनीति pgv
Acīmredzot nekaunīgs zibatmiņas spēles Warfare 1917 pārrāvums vietnē Armor Games, taču tam nebija jābūt sliktam. Tomēr pirmie 10 līmeņi piedāvāja absolūtu nulles izaicinājumu, ienaidniekam katru reizi izveidojot tikai vienu vienību, un spēlē ir gan spēles iekšpuses reklāmas, gan šausminoši mikrotransakciju elementi, kas iebūvēti spēles struktūrā ("Karstais piedāvājums: iegādājieties kaudzi spēles valūta, tikai 165 $!" !!!). Absolūti nav vērts spēlēt.
Šī spēle ir tik ienaidnieka aizspriedumi. Ienaidniekam ir bruņumašīnas, viņi saņem tablešu kastes, augstāka līmeņa karaspēku, un ienaidniekam vienmēr ir jaunais karaspēks, pat ja jūs to nedarīsiet.
Man šī spēle patīk jo šeit ir vajadzīga stratēģija un man patīk šaušana😁😁😁
Šī spēle ir patiešām jautra, to nav grūti spēlēt. Neaizņem daudz vietas. Šajā spēlē jums būtībā ir jābūt stratēģijai, kā izņemt otru komandu un sasniegt viņu bāzi, un tā ir patiešām jautra. Es šobrīd esmu 9. līmenī. Nevaru sagaidīt, kad varēšu iegūt vairāk monētu līmeni un atbloķēt jaunus varoņus, ar kuriem spēlēt, un vēl citus uzbrukumus. Šo spēli var spēlēt bez interneta savienojuma, tāpēc tas ir lieliski👍. Lieliska spēle, kuru ir vērts lejupielādēt 👏😁‼️
Ļoti ātri kļūst garlaicīgi. Jūs varat skriet pa līmeņiem un necīnīties ar vienu karavīru
Es līdz šim ļoti izbaudu spēli. Ir problēma ar spēli, jo pielāgotajā cīņā varat iestatīt tranšeju uz jebkuru lielu skaitli, piemēram, 45, kas padara spēli tranšeju kā salipšanu, padarot spēli nespēlējamu. var iestatīt ierobežoto tranšejas daudzumu uz 1-10, lai izvairītos no šīs problēmas.
Jums ir jāgaida, lai atbloķētu apgabalu vai jāmaksā zelts (spēļu naudā), lai spēlētu, kas ir visnepatīkamākais veids, kā lūgt naudu, un, kad esat pabeidzis visu spēli, jums ir jāmaksā, lai iegādātos gallipoli kartes paplašinājumu. pat ea izturas labāk pret saviem klientiem nekā šis
Tā ir ļoti laba spēle, tur ir jābūt vairāku spēlētāju režīmam, kurā mēs varam spēlēt solo dueli un komandā ar draugiem vai nejaušībām
Pēc 80 līmeņu pabeigšanas šajā spēlē, kurā ir jautri, pārējo spēli bloķē maksāšanas siena, un, lai spēlētu jebko pēc 80. līmeņa, jums ir jāmaksā viņiem nauda ... tas ir nepatīkami ... es mainīšu savu vērtējumu, ja viņi atrod veidu, kā dot mums iespēju spēlēt spēlētājiem, kā bez maksas iegūt vairāk līmeņu vai pievienot vēl dažus līmeņus, lai mēs varētu baudīt un spēlēt
Spēle turpina avarēt. Pat nevar spēlēt. Cerams, ka tas drīz tiks salabots. (Negribēju dot vienu zvaigzni, jo nevarēju pat izmēģināt spēli)
Būtībā tikai pastaigu simulators. Lielākajā daļā līmeņu nerodas neviens ienaidnieks, tāpēc tas ir tikai gadījums, kad jāskatās, kā jūsu puiši iet uz līmeņa otru galu.
Jūs nevarat iegūt jaunu karaspēku, jo jūs gandrīz nesaņemat citu naudu. Spēlei arī jākļūst grūtākai, lai uzvarētu katrā mačā, atliek vien izsūtīt kājnieku surogātpastu.
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game Стратегії qvqr
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game Стратегії qvqr
Jautri, bet par uzvaru ir jāmaksā. Nav oriģināls. Ja tas nebūtu P2W, tas būtu 5. Un reklāmas pēc katras spēles ir kaitinošas, taču, protams, jūs varat maksāt, lai tās noņemtu. -_-
Pārāk grūti iegūt zeltu. Pamata karaspēks, kas tikko nosūtīts surogātpastam, padara spēli līdz šim diezgan vienkāršu.
Varbūt laba spēle, bet pēc dažiem pirmajiem līmeņiem jūs sasniedzat standarta “neizlaižamo reklāmu pēc katra līmeņa” periodu, tāpēc tas ir atinstalēts
Patiesībā tas ir ļoti jautri. Man patīk šī spēle. Tas ir tieši tas, ko esmu meklējis. Man patīk šī spēle, un jums pat nav nepieciešams internets, lai spēlētu šo spēli. Jautri spēlēt.
Spēle ir ļoti jauka un labi izveidota. Ļoti viegli spēlēt, un grafiskais lietotāja interfeiss ir ļoti draudzīgs. Šī ir labākā kara stratēģijas spēle, ko spēlēju savā Android ierīcē.
BIJA jautri līdz sasodītam kritumam. Tas iet no jaunas artilērijas piešķiršanas līdz gandrīz neiespējamam līmenim. Tātad jūs vai nu pērkat naudu, vai sasmalciniet spēli, jebkurā gadījumā izstrādātāji saņems vairāk naudas, nekā ir pelnījuši. Piliens diezgan skaidri mēģina panākt, lai jūs nopirktu uzlabojumus. Šī spēle ir labs jēdziens, taču diezgan skaidrs, ka tā ir skaidra nauda. Labojiet līmeņus, pretējā gadījumā es esmu ārā.
Daudz jautrības, spēlējot šo spēli. Pabeigts spēles bezmaksas daļa, tagad, ja vēlaties to iegādāties, lai spēlētu visu spēli, tas nozīmē, ka ir jāiekļauj apmaksātas kārtas/misijas. Laba spēle bērniem, kuri vēlas spēlēt kara spēli, nozīmē cīnīties..! Ja jūs, puiši, jau esat pabeiguši bezmaksas misijas, es iesaku jums, puiši, iegādāties pārējos līmeņus.
Šī spēle ir jautra, līdz jūs sasniedzat viļņu 12+, jo pēc tam jums nav pietiekami daudz laika, lai iegūtu labākas vienības
Pienācīga spēle līdz brīdim, kad jūs sasniedzat algas sienu. Var spēlēt līdz 80. līmenim, tad grib 5-7 dolārus par katru jaunu laukumu. Tātad, ja jums patīk spēles, kuras varat viegli pārspēt, taču jūs nevarat pārspēt, ja vien nemaksājat, tad šī spēle ir paredzēta jums. Turklāt pēc katra mēģinājuma, laimē vai zaudē, jūs saņemat sludinājumu. Cilvēkam liek justies kā velti tērējis savu laiku, pat lejupielādējot šo spēli. Neiesaku.
Nav slikta spēle laika pavadīšanai. Atkarībā no jūsu taktikas līmeņi var kļūt diezgan grūti diezgan ātri
Reklāmas ir šausminošas un katrā līmenī prasa ilgāku laiku. Atlīdzības par līmeņa pārsniegšanu ir absolūti niecīgas. Lai atbloķētu kādu no vidējā līmeņa vienībām, jums ir jāpārspēj 16 līmeņi. Arī katras vienības jaunināšana ir šausminoša, nemaz nerunājot par to, ka pastāv bezjēdzīga ranžēšanas sistēma, kas neļauj jaunināt, kamēr neesat sasniedzis pietiekamu līmeni. Šīs lietas kopā padara to tā, ka nav stratēģijas, un tā kļūst par vienkāršu grūdienu spēles izvietošanai. Šausmīgi darīts. Citas tranšeju spēles ir ievērojami labākas.
Biju vīlies par to, cik šī spēle ir dārga. Es spēlēju šo spēli vai ļoti līdzīgu spēli pirms dažiem gadiem, un tā bija pilnīgi bez maksas. Jautri un bez maksas sienas. Šajā spēlē ir līmeņi, kurus varat spēlēt tikai tad, ja maksājat.Lietas var atbloķēt tikai ar absurdu monētu daudzumu. Grafika arī nav lieliska. Man ļoti nepatīk stils, un tas īsti neiet kopā ar WWI toni.
Šī spēle ir unikāla! Tam ir lieliska nagu graušana, un tonnām foršu karavīru. Bet dažreiz es vēlos, lai būtu kaut kas tāds, kas mainītu šo spēli. Tāpat kā 100 000 monētu Nuke, kas nodrošinātu jums uzvaru. Varbūt ne tā, bet tomēr es vēlos, lai būtu kaut kas vairāk. Bet kopumā apbrīnojama lietotne!!
Pienācīgs māksliniecisks stils, acīmredzama daudz labākas zibatmiņas spēles ar nosaukumu Warfare 1917 atdeve. Svilpe, kad izvietojat karaspēku, ir ārkārtīgi kaitinoša, nevis tā, ka jūs to vēlaties, jo cilvēki, kas atrodas ierakumos, uzvarēs ar attiecību 6:1. Pat nenonāk līdz vienībām; tas ir tas, kurš novieto gāzi pareizajā vietā. Campy spēles stils ir gandrīz nepieciešams. Vismaz tas ir bez maksas.
Pikseļu un vienkāršai spēlei šī spēle ir diezgan jautra. Ja esat gatavs par to tērēt naudu, jūs pat iegūsit par to labu daudzumu satura. Vienkārši esiet gudri ar savu naudu spēlē, un jūs lieliski pavadīsit laiku. Es domāju, ka vajadzētu būt dažiem kore bezmaksas līmeņiem, un es domāju, ka naudai no līmeņa pabeigšanas vajadzētu būt lielākai; Papildus manai kritikai šī spēle mani pārsteidza. man tas patīk.
Šīs spēles ir diezgan jautras, taču, Jēzu Kristu, viņi iegrūž šo atalgojumu, lai spēlētu dinamiski. "Šis reljefs ir bloķēts uz 12 stundām, atbloķēts par 300 monētām", kāpēc? Kas notika ar prasmēm balstītu atbloķēšanu? Es labprāt iegādātos papildus, ja tas nebūtu tik pārāk dārgs un tik skaidri mantkārīgs naudas izņemšana. Kāda labas spēles izniekošana.
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game रणनीति pgv
Trūkst progresa dziļuma un variācijas bez progresa, liekot jums paļauties uz naudas tērēšanu bez dziļuma, padarot spēli garlaicīgu un lēnu, bez izmaiņām, padarot spēli lineāru un pārāk vienkāršu, nedaudz papildinot to un liekot laimestiem iegūt vairāk zelta ātrāk
Es nevēlos novērtēt augstu vērtējumu, jo tikko sāku spēlēt, bet līdz šim ļoti jautra spēle, šķiet, ka viņi ļoti pārrauga karaspēku, kas ir daļa no iemesla, kāpēc es nedodu 5 sikspārņa startu, un man šķiet, ka tā ir. maksāt par spēlēšanu, viņiem pat ir iespēja iztērēt 100 dolārus par monētu iepakojumu. Diezgan ēna, bet redzēsim.
Tank Warfare: PvP Blitz Game Стратегически mfp
Oho. Tā ir labākā un vienkāršāka spēle. Koncepcija ir vienkārša, taču tā ir ļoti interesanta un izaicinājumiem pilna spēle. Ir dažādi karaspēki atsevišķiem līmeņiem, manuprāt, tas ir fantastiski. Šī ir viena no labākajām spēlēm stratēģijas kategorijā. Jautri spēlēt. Es ieteicu šo spēli visiem spēlētājiem, kuriem interesē kara stratēģija.
Esmu spēlējis mazliet .. saņēmu kastes un iegādājos dažas ar zeltu, un es nesaņēmu preces, kas ir jālabo. citādi līdz šim spēle vienmēr ir jāuzlabo neatkarīgi no tā, kāda spēle tā ir. lūdzu, izlabojiet problēmu.
Cilvēki sūdzas par to, ka reklāmas vienkārši pāriet bezsaistē, vai tā tomēr ir bezsaistes spēle? Bet tā ir jautra spēle, taču kļūst garlaicīgi, stils nemainās, un es izmantoju vienu un to pašu spēli jau vairāk nekā 50 līmeņus tagad {tank then at the last stends flood with foot soliders}, un es vienmēr uzvaru, un AI ir paredzams. kustas. Šai spēlei ir liels potenciāls, es domāju, ka man šī spēle patiktu vēl vairāk, ja jūs, puiši, pievienotu tiešsaistes versiju, ja mēs spēlētu pret reāliem cilvēkiem.