Post by beachquibrididof on Mar 5, 2022 22:53:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clash of Clans ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clash of Clans IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileleri Etkinleştir ▞▞▞
▞▞▞ Clash of Clans 2022 version ▞▞▞
Bu oyunu 6 yıldır oynuyorum, bu yüzden bağımlılık yaptığını kanıtlayabilirim. Oyunda arkadaşların yoldaşlığından ve klan savaşlarında gerektirdiği ekip çalışmasından keyif aldım. İdari destek vurulabilir veya ıskalanabilir.
Bu oyunu uzun süre oynadı. Sonra ara verip tekrar katıldık, klan savaşı liglerinde son derece adaletsiz bir eşleşme yaşadık, karşı takımın ortalama 2-3 belediye daha yüksek olmasından bahsediyorum. Destekle iletişime geçtim, başka bir şans istemekten başka hiçbir şey yapmadılar, oyunlar bu kadar uzun süre çıktı ve bizden hatalarını affetmemizi istediler, ancak telafi etmek için hiçbir şey yapmıyorlar, verdikleri e-postayı e-postayla gönderiyorum ve beni ilk kişilere gönderiyor. mesaj attım. Oyun artık kazanmak için ödeniyor, supercell artık kullanıcıları umursamıyor
1-Oyununa tasarımcısı yüzüğünü elmas satıyordun sonrada yüksek duvarlara 1 sette 3 5 planlayan o zaman duvar yüzüğü çöp oluyor adam akıllı güncelleme ile düzeltmein 2-Oyunda 3 dk az sürenin en az 30 saniye uzatılması gerekir 3-Klan için tartışmasından en küçük düzenine 1 gün süre veriyor
Bugün clash of clans oynadık çok güzel bir video oldu abone olmayı ve like atmayı unutmayın iyi seyirler.
Clash of Clans Strategi hdop
Bu, oynama ayrıcalığına sahip olduğum en eşsiz ve eğlenceli oyunlar arasında. Bu oyunda yer alan stratejiler zamanla gelişti ve her zaman ödeme yapmadan bile ileriye bakacak bir şey var.
Yükleme sopası yolun ¾'üne ulaştığında atılmaya devam ediyorum, her şeyi denedim, bu yüzden senin tarafında olmalı, başka birçok insan bu problemle karşı karşıya kaldı.
iOS (iPhone, iPad) için Clash of Clans ücretsiz indir: resmi web sitesinde telefonunuz veya tabletiniz için en son sürüm.
7'den sonra da sıkıcı oluyor supercell hesabıma girmeye çalıştığımda ne olursa olsun "tekrar dene" diyor. Bu oyunla iyi vakit geçirmeseydim bir yıldız verirdim
Şunu söylemek istiyorum ::: kaynak savunmaları vs. yükseltme süresi çok uzun sürüyor... Bu beni çok sıktı.. 10 gün ya da 15 gün beklemek bundan nefret ediyorum ve ben değil, tüm oyuncular bundan nefret ediyor ... Bu mütevazi bir istek lütfen süreyi kısaltın ......
Clash of Clans, Android için en popüler strateji oyunudur, ancak tekrar tekrar oynamaktan sıkıldıysanız işte benzer oyunlar.
CLASH OF CLANS 01 live stream.CLASH OF CLANS 01 is live streaming on Nonolive to play Clash of Clans online and share the great videos of Clash of Clans.
Oyun güzel ama...internet süper hızlı olsa bile ağ sorunları vermeye devam ediyor!!... İğrenç 😤
Şimdiye kadar eğlenceli oyun! Güncelleme: Yaklaşık bir yıl oynadıktan sonra, Belediye Binası seviye 9'a ulaştım. Oyun sürüklenmeye başladı. 5 inşaatçıyla bile her şeyi seviyelendirmek sonsuza kadar sürer. Bu yüksek seviyedeki monotonluk ve can sıkıntısı için 2 yıldız alıyorum. Bu oyun, başka bir oyun modu eklemekten fayda sağlayacaktır. Güncelleme #2: Bunu söylemekten nefret ediyorum, devam eden yeni içerik ve eskimiş oyun içi sohbet sistemi eksikliği nedeniyle bir yıldız daha alıyorum. Diğer ppls mesajlarına "tepki verebilmek" güzel olurdu.
Ya bu neden benim köyümü engele atmış değil yaa deli ediyor yaa bilen varsa desin yaa 2 yılık hesabim gitti yaaaaaaaaaaaxxxxxshshshshshshshdhdhdhhhdhdhdhh🤨🤨🤨🤨🤨
Clash Of Clans Oyna - Büyük savaşlara katılarak askerlerinizi kullanacak olduğunuz oyunda stratejik bir düşünce yapısı ile savaşlar...
Granny: Chapter Two Arcade vzun
Oyun tek kelime ile mükemmel.Kesinlikle indirip mahçup olmassınız. Sakın başlangıcı sıkıcı diye oyunu silmeyin zaten belli bir süre hakkında oyunu düşünmiyeceksiniz. Ben bir sil olmuştu ama eski tutan tutan başka bir oyundan eskiden tekrar tekrar başlatılan zaten silseniz bile yokluğu tıslanıyor... Şimdi random(xgxmemdengxslgzlghdlhxlhddhddhbdhdşhdlhduhduhdhjfuddhuşuhdhpddğhpdhphşdşhypdpydh)
Clash of Clans MOD APK v14.211.16 - PARA / ELMAS HİLELİ
Oyun, sıkı çalışmanız ve sabrınız ile hayatınızda bir şeyler başarmış gibi hissetmenizi sağlıyor, oyun yavaş ve tekrarlayıcı değil ama bazı insanlar böyle oynamayı seviyor, belki şimdi benim genshin etkisi ile yaptığım gibi bir şans verin. depresyon var.
Altın geçişi iki kez aldığıma ve ilk eksik satın alma için geri ödeme yapılmadığına inanamıyorum, bu özellikle YARDIM VE DESTEK ile ciddi bir senaryo olmalı, bu da hiçbir şey iyi yapmadıkları için TEŞEKKÜR EDERİM yeni yılımı MÜKEMMEL kılıyorsunuz! geri ödeme hatası yok harika müşteri hizmeti satın alın WOW!
Genel olarak iyi ama acilen birlik rehberliğine ihtiyaç var. AI iyi değil, istedikleri zaman gidiyorlar. Ayrıca inşaatçı üssündeki büyük bomba, duvarları en sevdiği hedef olarak işaretlerken duvarlara hiç saldırmaz.
İyi bir strateji oyunu değil, krallıkların yükselişi oynamayı tercih ederim.
Oyun Mükemmmel Tavsiye Ederim. Çocukluğumun Oyunu Kendisidir. Ancak bir yıldız kırm çünkü teklifler çok pahalı, yükseltim çok altın, iksir ve kara iksir istiyor, 1000 altın için benden 10 elmas pahalı. Her şey çok kapsamlı, o düzeltilirse müq olur biraz daha az olması onun dışında bir çok tasarımlı düzenlemelerin daha fazla oynanabilir. Şu anda 9. Svy. Belediye Binasındayım 10. Svy. için 4.000.000 altın talep limiti 4.600.000 busin üzerinde başka istekm SUPERCELL Düzeltme oyunu!!!
Clash Of Clans her yaş grubu için çok şey sunduğu gerçekten eğlenceli bir oyundur, eğlenceli ve bağımlılık yapar. Bu oyunu oynamaktan gerçekten zevk alıyorum. Bazen zorlaşıyor çünkü inşaatçılar o kadar pahalıya mal oluyor ki, istediğiniz her şeyi inşa etmek zor, bu yüzden değerli taşlarınız konusunda akıllı olun. Genel olarak gerçekten eğlenceli, eğer yüklemeyi düşünüyorsanız, devam edin ve yapın ve beğenmediyseniz, her zaman kaldırabilirsiniz.
Oyun oynamak güzel, şu an 12. seviyedeyim, ancak şimdi güncelleme oyunu savaş ve gerçek saldırı arasında birçok kez takıldıktan sonra, lütfen sorunu mümkün olan en kısa sürede düzeltin.
Klan oyunları puanlarım yüklenmiyor. kullanamıyorum. Sorun duzeltilsin diye yazıyorum sürekli ama ne sorun giderildi nede maddilarım geri yapıldı..
2 gün önce eski hesabımı geri almak için desteğe başvurdum benim kendi hesabımı kilitledi aldı. Taşların faturasını yine taşların faturasını atıyorumde kabul etmiypr. 120 levele kadar ben ne kapatıyorum o oyuna böyle bir şey nasıl olabilir hangi akla hizmet benim hesabımısınız siz ya. Bana iletişim numarası ver, adli yoldan halletmeye yönlendirmeyin böyle bir şey olabilir mi ya
Gerçekten iyi bir oyun ama bir çok insanın oyunun tüm noktasını kaçırdığını görüyorum (aceleciler, p2w oyuncuları) Amaç oyunu olabildiğince hızlı bitirmek değil Sabırlı olmak, arkadaşlarla oynamak, stratejiler uygulamak Bitirdikten sonra oyun boş hissedeceksiniz, bu yüzden oyunun sonunda yükseltmeler bu kadar uzun sürüyor Bu sadece eğlenceli ve umarım supercell inşaatçı salonuna daha fazla belediye binası ve güncellemeler eklemeye devam eder
Böyle çok oynanabilen bir oyun güzel bir destek geliştirmesi. Resmen rezalet bot var botun çözemediğinde geçniye ulaşılamaz. Oyunun kaliteli olduğunu gösteren bir unda destek ekibidir o yüzden benden sınıfta kaldı.
Bu oyunu beğendim ama bir sorun var bu oyunda mobil veri kullanacaksan çalışacak ama wifi'ye dönersen oyun donuyor yükleniyor 2 gün sonra doğru yere dönüyor
Musa06 th10koyumu çalmamışsınız kilanını istedim diye göndermek için adresim şifremi durumdayken Gmail giredim onun için için yazmama köyümü bamlayip koyıyor diye. Ama bana Gmail açtırıp giremedim köyümü verdiniz nasıl olur sonra sizi
Bu oyun iyi, ancak son güncellemeden sonra iyi bir ağım varken çok fazla ağ sorunu yaşıyorum, lütfen bu sorun üzerinde çalışın.
Supercell basit bir özel araç uygulaması çozılmıyor 1 ay olduğu için olmayan özel bir sorunla artık android var olan eski durumda. lütfen artık günümüzde herkesin gözünde olmayan Android'de özel gözükmüyor onun yerinde olsa xxxx⑥①ʳᵈᵛⁿ xxxx ʳᵈᵛⁿ 1,5 ay biçimindeki tuhaf olmuşsunuz var ama 1,5 ay şeklindeki makyajınızdan ibaret olan Android'de özelse giderseniz.
uygulamanın kapıları ama beyaz oluyor ekran sorun var
Clash of Clans Hile Mod Apk İndir
▷ İPhone ve iPad için Clash of Clans: 7 Fantastik Numara
Eğlenceli bir oyun bu oyunun bir oyuncusu olduğum için mutluyum. Ama aynı zamanda birçok oyuncunun hesabından vazgeçmesine de üzülüyorum.. Sebeplerin ne olduğundan emin değilim. Keşke bu oyun da diğer oyunlar gibi para kazansa. Ayrıca birçok oyuncunun belediye binasını desteklemesine yardımcı olur. Ayrıca birçok kişinin bu oyunu oynarken para kazanmasına yardımcı olur. Peki sadece söylemek veya önermek. teşekkürler supercell..
Oyunu birkaç gün önce yüklemiştim. Çok sevmiştim. Ama dünden beri oyuna giremiyorum. Girmeye çalışıyorum ama atıprr. Lütfen sorun ne biri beni aydınlatsın